Even snel iets lekkers halen?

Bij Kiosk kun je altijd terecht voor iets lekkers voor onderweg. Van écht goede koffie, tot vers afgebakken croissants, een flesje water en verantwoorde snacks. Om te zorgen dat je gemakkelijk je product kunt nuttigen tijdens het reizen, bestaat het assortiment uit producten die geschikt zijn voor onderweg.

Écht goede koffie

Nog even snel een koffie halen voordat je in de trein stapt? Dan ben je bij Kiosk aan het goede adres. Onze koffie’s bewijzen dat snelheid uitstekend samen gaat met een goede kwaliteit. Jouw koffie wordt bereid met een koffiebonenmelange die speciaal voor Kiosk ontwikkeld is. Samen met ons vers opgeschuimde melkschuim van barista kwaliteit, heb je de perfecte combinatie. Geniet ervan!

Vers afgebakken bakkersproducten

Wanneer je langs Kiosk loopt, komt de heerlijke geur van onze vers afgebakken producten je tegemoet. De hele dag door worden onze producten afgebakken, zodat er altijd een verse croissant, cookie, saucijzenbroodje of pecan broodje voor je klaar ligt.

Verfrissende dorstlessers

Zin in een flesje water, een frisdrank of smoothie? In onze koeling vind je onze gekoelde dranken.

Verse sandwiches, wraps en fruit

Ook voor verse sandwiches, wraps of fruit ben je bij Kiosk aan het goede adres. Met producten als Sandwich Cheese Tomato tot een Wrap Spicy falafel zit er voor iedereen iets bij. Onze winkels maken een inschatting van de verwachte verkoop en vervolgens worden deze producten voor ons bereid. Zo voorkomen we zoveel mogelijk verspilling. Het kan daarom voorkomen dat jouw product aan het eind van de dag op is. De volgende dag staan de producten weer vers in het schap.