Kan sporen van lekkers bevatten

De wereld verandert en wij veranderen mee. Natuurlijk kun je altijd rekenen op ons betrouwbare basisassortiment. Maar we willen je ook blijven verrassen met nieuwe producten. Of je nu vasthoudt aan tradities of liever een nieuwe weg inslaat; bij ons maak je altijd de juiste keuze om snel je reis te vervolgen.

Koffie met barista-ervaring

Onze snelheid doet niets af aan de barista-ervaring van onze koffies. Voor onze espresso’s en speciale koffies gebruiken we hierbij een mix van arabica- en robustabonen. Door deze heel langzaam te roosteren ontstaat er een rijke en krachtige smaak die enorm goed samengaat met melk van Lattiz. Bestel je een zwarte koffie oftewel Americano? Dan geniet je van 100% arabicabonen met een heerlijk zacht aroma en een klein zuurtje. Laat het je smaken.

Verse baksels en broodjes

Niet is heerlijker dan de geur van versgebakken lekkernijen. En die bakken wij de hele dag door. Van croissants, saucijzenbroodjes en kaasbroodjes tot frikandelbroodjes, American Cookies en tijdelijke verrassingen. Altijd vers. Altijd smaakvol. Altijd op voorraad. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon kiezen voor een met de hand belegd broodje van Sandays. Wat jij het lekkerst vindt.

Gezonde keuzes

We bieden je volop de mogelijkheid om ook snel een gezonde, verantwoorde of plantaardige keuze te maken. Zo hebben we naast vers fruit en snackgroentes ook volkoren- en speltproducten en volledig plantaardige broodjes, wraps en salades in ons assortiment. Met vleesvervangers of gewoon boordevol vitamines.

Duurzame daden

We vinden onze wereld mooi. En doen er alles aan deze mooi achter te laten. Achter, maar vooral ook vóór de schermen in onze Kiosken. Zo geven we je bijvoorbeeld 25 cent korting op elke warme drank die je koopt áls je je eigen herbruikbare beker meeneemt. En verkopen we recyclebare waterflessen die je op elk tappunt op stations gratis kunt bijvullen.