Even snel iets lekkers voor onderweg

Van écht goede koffie, tot vers afgebakken croissants, een flesje water en verantwoorde snacks. Bij Kiosk kun je altijd terecht voor iets lekkers voor onderweg. Door onze snelle service kun je nog vlak voor vertrek bij ons terecht, zonder je trein te missen.

Snel en makkelijk

Kiosk wil de reiziger nog vlak voor vertrek voorzien van iets lekkers voor onderweg. Onze medewerkers zijn daarom getraind om onze klanten zo snel mogelijk te helpen. Maar snelheid gaat bij Kiosk verder dan enkel een snelle service. De winkels zijn zo ingericht, dat klanten de producten eenvoudig kunnen vinden en snel kunnen afrekenen om hun reis weer te vervolgen.

Écht goed

Een goede kwaliteit van onze producten staat bij ons hoog in het vaandel. Zo bakken we onze bakkersproducten gedurende de dag af, zodat de klant altijd kan genieten van een zo vers mogelijk product. En dat snelheid uitstekend samen gaat met een goede kwaliteit bewijzen onze koffie’s. De warme dranken worden bereid met blends die speciaal voor Kiosk zijn ontwikkeld. Het melkschuim van Lattiz wordt per bestelling opgeschuimd en is altijd van barista kwaliteit.

Zekerheid

Kiosk heeft ruim 100 locaties door heel Nederland. Van Alkmaar tot Maastricht en van Bergen op Zoom tot Groningen. De winkels zijn altijd vlakbij of zelfs op het perron gevestigd. Ideaal om nog snel wat lekkers te halen voordat de trein vertrekt.

Persoonlijk en Vertrouwd

Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat de reizigers snel en vriendelijk geholpen worden. Je koffie staat al bijna voor je klaar op het moment dat je bij ons binnen loopt.