Even snel iets lekkers onderweg

We zijn er altijd voor je. Tussen het komen en gaan van mensen en treinen. Wanneer je zin hebt in iets lekkers of gewoon wat te drinken voor onderweg. Er is geen assortiment zo betrouwbaar als dat van ons en toch staat het nooit stil. We sporen namelijk continu nieuwe producten op waarmee jij nog snellere, lekkere en gezondere keuzes maakt to go. Wat jouw dag ook brengt. Tot onze wegen elkaar weer kruisen natuurlijk.

De snelste stop onderweg

We willen maar één ding: Dat jij snel je reis kunt vervolgen. Daarom voorzien onze medewerkers je in sneltreinvaart van wat lekkers te eten en te drinken. Onze kiosken zijn hier ook volledig op ingericht. Dus grab & go; die haastige spoed is bij ons best wel goed.

Betrouwbaar verrassend assortiment

Wij houden van verrassingen. Zo ontdek je altijd nieuwe dingen. Zelfs als je ons assortiment denkt te kennen. We voegen namelijk continu nieuwe producten aan onze schappen toe. Zo kun jij je blijvend verbazen over het feit dat al die dingen -verrassend genoeg- altijd op voorraad zijn. Naast ons betrouwbare, vaste aanbod natuurlijk.

Meer dan 100 locaties

We schreeuwen het niet van de daken, maar we zijn er op élke treinreis voor je. Je vindt ons namelijk altijd. En overal. Op bijna elk perron of ieder station. Op onze aanwezigheid kun je dus vertrouwen.

Service in een sneltreinvaart

Onze vluchtige ontmoetingen gaan altijd gepaard met goede service. We schenken je daarom niet alleen koffie en thee, maar ook een lach op je gezicht. Zo maken we niet alleen je bezoek, maar ook je treinreis aangenamer.